П’ятниця, 29 Березня, 2024

Скасовано візит Трампа до України

Нещодавно з’явилася новина щодо скасування візиту Трампа до України. Детальніше про подію розповість yes-zhytomyr.

Рудольф Джуліані, котрий є особистим адвокатом Трампа скасував зустріч президента з Володимиром Зеленським через середовище людей, котрі, за його словами, є ворогами Трампа, та і США в цілому.

Адвокат додав, що від двох дуже надійних людей з його оточення чув деяку інформацію, проаналізувавши котру, Трампу не варто поки приїжджати в Україну. Він переконаний, що в оточенні Володимира Зеленського є люди, котрі є ворогами президента США через корумпованість, чи залучення до схеми корупції.

Всім відомо, що в 2020 році в США відбудуться вибори президента, але адвокат наголошує, що це рішення не пов’язано з цією подією. Трохи раніше преса повідомляла, що візит Джуліані скасував після одного випадку. Було проголошено різкі звинувачення в сторону демократів, за словами зарубіжної преси, Джуліані просто шукає зовнішньої підтримки, котра перед майбутніми президентськими виборами точно знадобиться.

Ще нещодавно адвокат президента був абсолютно інакшої думки, запевняв, що вони разом з президентом Трампом хочуть особисто познайомитися з Володимиром Зеленським. Його ще однією метою – було переконання нового президента України розпочати розслідування, пов’язане з інтересами президента Трампа. Мова йде про втручання в минулі президентські вибори США Росії, котрі відбулися у 2016 році.

Варто нагадати, що 24 березня Вільям Барр, котрий є міністром юстиції США представив письмовий висновок про результати розслідування Мюллера. Це гучна справа, на запитання про перешкоду роботі органів юстиції Мюллер не дав прямої відповіді. Його докази були суперечливими. Спецпрокурор Роберт Мюллер розповідає про можливість співпраці Трампа з росіянами більше 2 років.

.,.,.,.