Четвер, 28 Березня, 2024

“Ми не будемо йти з простягнутою рукою” – Зеленський прокоментував зустріч з Трампом

Питання економічного співробітництва між Україною та США – це ключова тема запланованої зустрічі, на якій зустрінуться Володимир Зеленський та президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.

Далі розкаже “Yes-Zhytomyr”

За словами Зеленського, Україна готова говорити з США про ведення міжнародного бізнесу, а також розглядати питання міжнародних відносин та рішення про припинення бойових дій. Президент України зазначив, що чекає від американців підтримки, бо вони і так нас відкрито підтримують.

Також Зеленський акцентував, що Сполучені Штати Америки – це стратегічний партнер нашої країни у великій кількості галузей, зокрема таких як енергетика та оборонно- промисловий комплекс, галузь безпеки енергетичного комплексу.

Президент зауважив, що йому і Трампу необхідно провести зустріч, познайомитися ближче, подивитися один одному у вічі, обсудити, що цікавить. Каже, що готовий сказати, що нам потрібно від американців. 

“Ми не будемо з простягнутою рукою до них йти. Ні”, – каже Зеленський.

Він говорить, що буде пропонувати американському президенту, інвестувати в Україну, бо Україні потрібні більш дешеві гроші. 

Також очільник української держави зазначає, що ми будемо ще більше працювати над тим, щоб посилити довіру до системи правоохоронних органів.

Він каже, що ми маємо стати сильною та незалежною країною, і маємо буду горді за неї. Треба поїхати на зустріч і говорити з США, говорити про інвестиції.

“Будь ласка, ви така велика країна, дайте нам трошки грошей, ми вас будемо підтримувати. У нас просто йде війна. Ми сильна країна, і у нас дуже хороші люди, тому давайте разом працювати. У вас є зацікавленість в економіці, підприємствах України, нашій землі, енергетичному комплексі. Давайте гроші. Інвестуйте”, – сказав президент України.

Нагадуємо, що планувалося що американський президент Дональд Трамп має зустрітися з Володимиром Зеленським у Польщі 1 вересня. Також лідери країн мали підписати ряд документів. Але президент США відмінив свою поїздку до Варшави через ситуацію у Сполучених Штатах. У Америці очікується потужний буревій “Доріан”

.,.,.,.