Четвер, 28 Березня, 2024

Нова партія мера Житомира Сергія Сухомлина

В столиці України Сергій Сухомлин презентував нову партію. Саме з нею він йде на місцеві вибори. Детальніше про мету партії, плани мера міста розповість Житомир Yes.

Мета партії

Основною метою партії буде побудова ефективної системи місцевого самоврядування. Це важлива складова для успішного функціонування міста та країни в цілому. Партія має назву «ПроПозиція», в презентації була озвучена концепція, завдання та ключові цілі.

Сергій Сухомлин в своєму виступі підкреслив актуальність запиту на професіоналізм. Яскравим тому прикладом став 2019 рік, коли прийшли нові обличчя, не знайомі досі. Окрім такого критерію як «новий», важливу роль відіграє критерій професіоналізму. Мер міста пояснює назву своєї партії.

«ПроПозиція», за словами Сергія Сухомлина, можливо увійде в політичний лексикон. Опозиція означає «проти», а пропозиція «за». Тобто «Про» є втіленням професіоналізму та надійності. Саме це пропонує партія містянам.

Під час презентація нової політичної партії мер міста підкреслив, що до складу партії будуть входити ті люди, котрі мають гарну історію успіху. Разом зі свідомими, успішними громадянами можна будувати таку ж успішну країну.

Відомо, що нову партію зареєстровано за адресою вулиця Степана Бандери, 7.

Другий строк

Нагадаємо, Сергій Сухомлин очікував внесення змін до Конституції, після чого прийняв рішення балотуватися знову на посаду мера Житомира. Трохи раніше він вже висловлював бажання створення нової політичної структури.

Він коментував і раніше можливість піти на другий строк наступними словами: «Як зроблю 70% обіцяного, тоді піду на другий та останній строк».

Мер Житомира увійшов до топ-5 мерів-інноваторів у спеціальному проекті «Української правди», Міжнародного саміту мерів.

Нагадаємо, 15 листопада 2015 року житомиряни обирали мера міста, переміг Сергій Сухомлин. За його кандидатуру віддали свої голоси близько 32000 містян. В своїй передвиборчій політиці він пообіцяв зробити місто теплим, безпечним, комфортним, заможним. Окрім цього, Житомир мав стати здоровим та красивим, розумним.

Чимало обіцянок, котрі мер міста обіцяв виконати, він дійсно виконав. Яскравими тому прикладами є реконструкція Михайлівської, стадіону «Спартак», відкриття «Українського дому». Окрім цього, в центральній частині міста відбулося мощення плиткою тротуарів. Деякі обіцянки знаходяться на етапі виконання, для деяких ще не настав час. Житомиряни можуть довіряти сказаному Сергієм Сухомлином, адже обіцяне ним є не просто словами, а поштовхом до дій.

Опитування

Під час проведених опитувань, більшість житомирян погоджуються з тим, що Сергій Сухомлин є найпрогресивнішим мером з тих, котрі були. Чимало цікавого, інноваційного почало впроваджуватися, раніше такого не було.

Містяни також відмічають професійну, згруповану команду однодумців мера міста. Звичайно, не все вдалося, є проекти, котрі не були прийняті. Можливо, саме для цього Сергій Сухомлин йде на другий строк.

Більшість житомирян задоволені тим вибором, котрий зробили в 2015 році і очікують виборів, щоб знову прийняти рішення, за кого віддати свій голос.

Сергій Сухомлин

.,.,.,.