Вівторок, 19 Березня, 2024

1,4 млн планує витратити Житомир на свято Нового року

Житомирська міська рада оголосила про три закупівлі на ресурсі Рrozorro до новорічних та різдвяних заходів. Сумарна очікувана вартість складає 1 мільйон 415 тисяч гривень. Далі розкаже “Yes-Zhytomyr”

19 листопада управлінням культури міської ради було опубліковано закупівлю, очікувана вартість якої складає 135 тисяч гривень. Ці витрати планують зробити, щоб провести святкову концертну програму “Магія Новорічної ночі” та провести Різдво Христове за Григоріанським та Юліанським календарями у рамках заходу “Казкове багаття”.

У Новорічну ніч святковий концерт будуть проводити на майдані Корольова, почнеться він у 22-00 31 грудня та закінчиться о 3-00 1 січня. Планують, що у концертній програмі візьме участь ведучий “високого рівня”, народні колективи, кавер-гурт, оркестри тощо. Також під час заходу буде проведена розважально-конкурсна програма для дорослих. 

14 листопада управління культури оголосило ще дві закупівлі. На те, щоб організувати новорічні та різдвяні святкування “Казкове багаття” планують витратити до 630 тисяч гривень. Сюди входять прикрашання головної ялинки міста, встановлення Алеї ялинок(60 штук), встановлення інсталяції “Місток”, будиночку Святого Миколая. Також планують облаштування світлодіодних екранів, казкових фотозон, тематичних арок, 3-D-фотозон та інших різноманітних об’єктів. 

На те, щоб провести святкові новорічні інтерактивні вистави біля центральної новорічної ялинки для школярів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів Житомира, а також вихованців навчально-виховних комплексів у рамках святкового дійства “Казкове багаття” планується витратити 650 тисяч гривень. Зокрема, за ці гроші будуть організовані розважально-ігрова програма, до якої входять танці, ігри. У розважальних заходах будуть брати участь казкові герої(аніматори). 

.,.,.,.