П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як вибрати фотошпалери? Корисні поради

Як змінити інтер’єр кімнати, не витративши багато грошей? Напевно, кожен під час облаштування, оформлення ставив подібне питання. Житомиряни можуть, наприклад, поклеїти артшпалери. Такий варіант зараз мега популярний, адже дозволяє придбати справді якісні та стильні вироби на будь-який смак, які допоможуть розширити простір, виділити якусь зону. В цілому, можна за допомогою їх до невпізнанності змінити і прикрасити приміщення.

Критерії вибору: що треба враховувати?

Щоб зрозуміти, які шпалери вам потрібні, важливо визначитися з такими ключовими моментами.

  1. Тип приміщення або куди ви вибираєте фотошпалери. В інтернет-магазині «Walldeco», наприклад, вироби розділені наступним чином: у спальню, кухню, дитячу, у вітальню або ванну кімнату.
  2. Сюжет та колірна гама. Популярним варіантом є акцентна стіна, є також арки, картини у рамці – варіантів справді багато. Для правильного вибору кольору скористайтеся допомогою кольорового кола. Таким чином, вдасться визначитися з кольорами, які доповнюють один одного, і які зовсім не вписуються у загальне оформлення.
  3. Який розмір інсталяції. Варто провести правильні виміри, переконатися, наскільки рівна стіна.
  4. Який матеріал та текстура вам підходить.
  5. Терміни та вартість фотошпалер. Компанія «Walldeco» виготовляє фотошпалери лише за один день, а оплачувати замовлення можна при отриманні або за передоплатою. Клієнт сам вибирає найкомфортніший для себе варіант.
  6. Поєднання інтер’єру з іншими елементами.

Вибір матеріалу для друку фотошпалер

Можна виділити такі доступні варіанти:

  • економ, цей варіант найдоступніший, але такі фотошпалери не можна мити, складнощі виникають і при їх проклейці;
  • гладь. Такий варіант характеризується гладкою структурою, яскравою передачею сюжету, це гарне поєднання ціни та якості;
  • легкий за структурою матеріал бриз, який підходить для таких самих «повітряних зображень». Дані фотошпалери характеризуються найбільшою екологічністю;
  • щільна поверхня базальту дозволить приховати нерівності поверхні, якщо такі є. Їх проклейка легка, адже фотошпалери не розтягуються;
  • основа деко з вінілу відома завдяки високій щільності. Виходить ефект фрески, що у поєднанні з правильно підібраним зображенням, наприклад старого міста, додає особливої ​​атмосфери;
  • шпалери «лоск» передають максимально точно колірну палітру малюнка;
  • фреска – фактурний матеріал, імітація хаотичних мазків;
  • волокно – особливо легка текстура;
  • жаккард – оригінальна текстура у поєднанні з високою якістю;
  • дрібний пісок із блискітками.

Як і де замовити фотошпалери?

Житомирянам для замовлення важливо лише вибрати зображення, що сподобалися, матеріал. За допомогою фільтрів та сортування, присутності категорій у «Walldeco» це зробити легко. За потреби завжди можна проконсультуватися.

Варіантів, як змінити інтер’єр, справді багато: від креативних до класичних виконань, доступні розслаблюючі, спокійні або яскраві, ультрамодні фотошпалери. Серед усієї колекції кожен зможе знайти щось для себе.

.,.,.,.