Четвер, 28 Березня, 2024

У штабі Порошенка не вважають Зеленського конкурентом

Володимир Зеленський не забирає голоси у Петра Порошенка, кажуть у штабі президента.

Далі розкаже «Yes-Zhytomyr» з посиланням на Gazeta.ua

Кандидат Володимир Зеленський не є конкурентом президента Петра Порошенка на виборах. Про це на брифінгу сказав спікер його штабу Олег Медведєв. Так він прокоментував заяву штабу Зеленського про нібито розповсюдження газет, надрукованих структурами підконтрольними БПП, у яких дискредитується шоумен.

За словами Медведєва, Зеленський, принаймні у першому турі, з погляду технологій не є конкурентом Порошенко. Він – конкурент низки опозиційних кандидатів, у яких забирає голоси і яким перешкоджає вийти до другого туру.

«У Порошенка Зеленський голоси не забирає», – сказав Медведєв.

Як зазначає політтехнолог, “структура виборців Зеленського формується іншим чином”. Вона формується винятково із тих виборців, які негативно налаштовані до влади. Тому і конкурує з опозиціонерами. Як показує соціологія із січня – конкурує доволі успішно.

Медведєв говорить, що зазвичай феномен Зеленського розглядають як форму протесту людей проти влади.

«Але це лише частина правди. Це ще і протест виборців проти опозиції, яка не змогла сформувати, з точки зору виборців, гідної альтернативи владі», – говорить Медведєв.

Також він заявляє, що чорним піаром можна вважати те, як артисти жартують на концертах “95 кварталу”, які щодо логіки і здорового глузду, є абсолютно передвиборчими.

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Нагадаємо, що політолог Олександр Палій в ефірі телеканалу “Прямий” розповів про історію так званої «Юліної тисячі». Він говорить, що це історія про те, як обкрадали українців. У ті часи вона обіцяла повернути всі заощадження громадян, а повернула тільки тисячу гривень і не всім, а тільки половині населення, що мали вклади. Через це почалася інфляція. Долар виріс з 4.6 гривень до 8 гривень. Виходить, що людей обікрали.

.,.,.,.