П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленський пропагує план Путіна щодо миротворців для Донбасу – нардеп

Високий рейтинг Зеленського викликаний тим, що відсутня нова політична альтернатива.

Далі розкаже «Yes-Zhytomyr» з посиланням на Gazeta.ua

Кожен кандидат у президенти має розуміти різницю між введенням миротворців на лінію розмежування на Донбасі та на всю окуповану територію регіону. А Володимир Зеленський чомусь повторює риторику Москви у цьому питанні. Про це зазначила в ефірі 112 Україна позафракційна народна депутатка Вікторія Пташник.

За її словами, кандидат у президенти має чітко розуміти, що робити з питаннями війни на Сході України та зовнішньої політики в цілому. Це ж не гра, коли вивчив сценарій та підготувався до інтерв’ю. Депутат каже, що деякі люди, навіть не розуміють різницю між тим, куди вводити миротворців.

«Він каже: “Щоб вирішити ситуацію на сході, давайте домовимось з Російською Федерацією, щоб ввести миротворчу місію на лінію розмежування”. Він не розуміє, у чому різниця між лінією розмежування і всією окупованою територією. І не знає, що саме таким був план Путіна з введення миротворців – на лінію розмежування. Хтось йому пише ці сценарії, а він їх виголошує. Але потрібно вглядатися в суть”, – сказала Пташник.

Пташник пояснює, що скоріше за все, високий рейтинг кандидата Зеленського викликаний відсутньою новою політичною альтернативою. Виборці бачать молодого кандидата у президенти і кажуть, що це і є альтернатива. Депутатка впевнена, що коли за ним стоїть конкретний олігарх, навряд чи таку політичну альтернативу хотіла Революція гідності.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський у разі своєї перемоги на виборах збирається домовитись з Росією і ввести миротворців на лінію розмежування на Донбасі. Саме на такому сценарії наголошує Москва. Росія заявляє, що миротворці ООН повинні займатися тільки забезпеченням охорони спостерігачів ОБСЄ.

Київ наполягає на розгортанні місії та розміщенні миротворців ООН на всій території окупованого Донбасу і ділянці російсько-українського кордону протяжністю 420 км, а також наділенні їх широкими правами.

.,.,.,.