Четвер, 28 Березня, 2024

Андрій Молочний сказав, що по Києву ходять фашисти

Комік Андрій Молочний, українець за походженням написав пост у соціальній мережі Інстаграм, який присвятив захопленню Києва радянськими військами у листопаді 1943 року. Далі розкаже “Yes-Zhytomyr”

Артист проживає зараз у Росії. У своєму пості, комік пише про те, що ця подія важлива для нього, правда набула такого значення нещодавно. 5 років тому він не писав такого та не викладав відповідні публікації. Молочний це пояснює тим, що 5 років тому він не міг уявити собі, що по Києву будуть ходити натовпи фашистів. Пише, що ніколи не міг подумати, що будуть наруги над пам’ятниками, так званим героям Великої Вітчизняної Війни. Що зносять меморіалу Жукова та Ватутіна та у святковий День Перемоги 9-го травня молоді хлопці будуть ображати ветеранів, а поліція не буде припиняти ці дії, а тільки допомагати це робити, а саме знімати пілотки з червоними зірками з дітей та старих. 

За словами Молочного, він сподівається, що Київ колись буде очищений від нелюдської нечисті, від фашистів. Він пише, що буде триматися зубами за пам’ять, бо у нього є багато причин. Одна з них це те, що його прадід пройшов Другу світову війну під командуванням Жукова та Ватутіна та загинув у квітні 1945 року. 

“Буду триматися з багатьох причин, і ще тому, що в складі 1-го Українського фронту, під командуванням Миколи Федоровича Ватутіна і Георгія Костянтиновича Жукова, пройшов всю війну і загинув в квітні 1945 року мій прадід Петро Андрійович Молочний”, – написав він.

Нагадаємо, що Андрій Богдан, голова Офісу президента, розповів про звільнення Авакова. Чиновник впевнений, що персона міністра внутрішніх справ Арсена Авакова не має відношення до будь-яких грошових схем. Богдан говорить, що якщо б таке було, то реакція була б негайною. Реакція була б швидкою як і у парламента та Уряду, так і у президента. Але такої інформації немає, тому він говорить, що Аваков не має жодного стосунку до корупційних схем та не був помічений у чомусь подібному. Саме тому він продовжує виконувати свої обов’язки і після перезавантаження владних апаратів. 

.,.,.,.