Вівторок, 19 Березня, 2024

Випробування американських парашутних систем під Житомиром

Біля Житомира випробовують парашутні системи спеціального призначення, керовані системи точного повітряного десантування вантажів з США українські військові. Компанія, котра виготовила дані системи, «Airborne Systems North America». Детальніше про випробовування розповість Житомир Yes.

Підготовка молодих фахівців

Наразі проходить підготовка майбутніх інструкторів – спеціалістів повітрянодесантних служб військових частин ДШВ до здійснення стрибка з парашутом типу «Крило». Вони в подальшому матимуть змогу навчати особовий склад військових частин.

В цей час паралельно проходить підготовка спортивної команди з парашутного спорту. Найдосвідченіші військовослужбовці ДШВ залучаються до процесу. Їм довірено опановування та тестування повітрянодесантної техніки іноземного виробництва. Після успішно завершеного процесу, військовослужбовці зможуть навчати особовий склад.

Варто відмітити, що парашутні системи від іноземного виробника і більшій мірі відрізняються від вітчизняних. Такі вироби мають свої особливості.

Керовані системи

Виробництво «Airborne Systems North America» пропонує керовані системи точного повітряного десантування вантажів, в ДШВ присутні їх два типи. Керовані системи розраховані на різну вантажопідйомність, є певні відмінності в застосуванні, з котрими українські фахівці також мають ознайомитися.

В цілому, подібні системи є актуальними, вкрай необхідними для ЗСУ. Під час проведення тактичних навчань, заходів підготовки їх використовували. Причому, тестування та застосування проходило в різну пору року, в абсолютно різних умовах місцевості.

.,.,.,.