П’ятниця, 29 Березня, 2024

Юлія Тимошенко не має власного житла

Одна з лідерів президентських перегонів, Юлія Тимошенко, не має власного житла. Це вона засвідчила у своїй декларації, яку подавала у ЦВК як кандидат у президенти.  Далі розкаже «Yes-Zhytomyr» з посиланням на gazeta.ua

Лідер Блоку Юлії Тимошенко зазначила, що живе у Козині на Київщині. Саме там вона винаймає будинок, площею 588 квадратних метрів. Його в оренду здає їй її двоюрідна сестра Тетяна Шарапова.

Окрім того, Юлія Володимирівна разом з чоловіком користуються чотирма земельними ділянками, що мають загальну площу 6,1 тисячі квадратних метрів та прилягають до будинку. Дві з цих ділянок належать тій самій двоюрідній сестрі, а двома іншими володіє тітка Тимошенко Антоніна Ульяхіна, яка є представником партії «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді.

Раніше Юлія Тимошенко розповідала журналістам, що їй прийшлося переписати будинок та землю в Козині на своїх родичів, щоб коли при владі був Янукович, це майно у неї не конфіскували.

Також у 2014 році Тимошенко показувала ЗМІ будинок, що знаходиться у Конча- Заспі. Двоповерховий будинок має вихід до водойми та там є свій власний пляж. Колишній прем’єр-міністр  розповідала, що орендує маєток вже 10 років і може показати відповідні документи, але так і не показала.

Нагадаємо, під час останнього з’їзду «Батьківщини» було продемонстровано відеоролик у підтримку Юлії Володимирівни. У  ролику було використано звернення колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена та письменника Пауло Коельйо. Пізніше обидва зробили заяви, що їх слова було використано у  не вірному контексті.

Також нещодавно політолог Микола Давидюк розповів, що на цих виборах зареєструвалося багато кандидатів у президенти, це теж є політичною технологією, яка спрямована вносити деструктив та хаос, що розмиє негативні сторони основних претендентів. Президент Петро Порошенко особисто нікого «атакувати» не буде, його риторика буде проходити довкола. Тимошенко буде напряму здійснювати напади. А ось Зеленський буде критикувати всіх, заявляючи, що він антисистемний.

.,.,.,.