Четвер, 28 Березня, 2024

"Я залишаюся працювати!": Уляна Супрун передумала йти у відставку

Чиновниця вирішила й надалі реформувати державу, але покинула її межі одразу після інавгурації вже чинного Президента Володимира Зеленського. Далі інформує сайт “Уes-Zhytomyr”.

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун напередодні оголосила про своє рішення залишитись на посаді. Також чиновниця зауважила, що чітко розуміє, що зовсім скоро в Україні, скоріш за все, з’явиться абсолютно новий Кабінет міністрів, але вона готова співпрацювати та знаходити компроміси і з новими людьми, аби й надалі впроваджувати нові реформи у сфері охорони здоров’я, тому що в державі потрібно ще багато чого змінити.

Напередодні Супрун вже наголошувала на тому, що готова працювати у команді новообраного Президента Зеленського за умови підтримки Кабінету міністрів впровадження її реформ у МОЗ. 

Інформація про те, що в.о. міністра охорони здоров’я продовжила роботу у штаті була оприлюднена на її офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. 

А ми зазначимо, що одразу після інавгурації Володимира Зеленського своє рішення про відставку оголосив і міністр оборони Степан Полторак, який займав посаду з 14-го жовтня 2014 року. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у соцмережі. Вже пізніше, Президент особисто викликав його на розмову, після котрої Степан Полторак заявив, що залишиться на посаді у Міністерстві до рішення новообраного парламенту про його відставку. 

“Я й надалі працюватиму виконуючим обов’язків, які на мене були покладені впродовж останніх років до того моменту, коли депутати новоствореної Верховної Ради не приймуть відповідний наказ. Дуже ризиково залишати країну, котра перебуває в стані війни, адже потрібно безперебійно контролювати Збройні сили. Тоді мені не буде соромно дивитися нашим людям у очі.”, наголосив Полторак. 

Варто також нагадати, що буквально за декілька годин після інавгурації, ще чинний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оприлюднив своє рішення стосовно звільнення з посади.

.,.,.,.