Вівторок, 19 Березня, 2024

В обласній раді хочуть зробити телестудію

Житомирська обласна рада запланувала у 2020 році облаштувати телевізійну студію в прес-центрі, а також встановити конференц-систему в малій залі. Далі розкаже “Yes-Zhytomyr”

Така інформація вказана у проекті Програми забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради. На це витратять 800 тисяч гривень. 

Загалом на діяльність депутатів, проведення різноманітних конкурсів та нагород заплановано виділити 10,9 мільйони гривень. Серед цього 7.2 мільйони гривень буде витрачено на виплати матеріальних допомог малозабезпеченим громадянам, яку надають керівники та депутати обласної ради. 200 тисяч гривень виділять на касове обслуговування поштових переказів. 

Висвітлювати діяльність обласної ради будуть за 780 тисяч гривень, 718 тисяч піде на закупівлю подарунків та квітів, ще 450 тисяч на те, щоб зробити виплату переможцям конкурсу “Краща спортивна громада Житомирщини”.

Нагадаємо, що на промоцію Житомирської області на міжнародній арені у наступному році хочуть виділити 1,2 мільйони гривень. Про це говориться у Програмі економічного та соціального розвитку Житомирської області на 2020 рік, додаток до неї був опублікований 11 грудня.

Зокрема, кошти планують спрямувати на проведення Дня Європи, засідання Ради з питань залучення інвестицій, організацію зустрічей із представниками дипломатичних установ, бізнесу, іноземних делегацій, на візити делегацій до іноземних країн, проведення ярмарків і форумів, висвітлення цих подій у ЗМІ, виготовлення рекламно-іміджевої продукції, а також придбання презентаційного обладнання та аналітичної і статистичної інформації.

Крім того, на забезпечення діяльності установи “Агенція регіонального розвитку” планують виділити 818 тис грн.

.,.,.,.